Talent voor woorden, passie voor talen

Blogs en columns

Mijn meest recente blog

 

Photo by Jason Leung on Unsplash

Oktober 2019 © Gaby van Halteren

5 jaar jong!

Begin november is het zover, dan bestaat WoordenTalent 5 jaar – dat mag, nee, dat moet gevierd worden!

Ik begin alvast iets vroeger met vieren want op 5 en 6 november vinden in Groningen weer de Promotiedagen plaats, hét zakelijke ontmoetingspunt voor Noord-Nederland. Ik zal dit jaar weliswaar niet, zoals de afgelopen vier jaar, zelf aan de beurs deelnemen maar uiteraard ben ik er wel te vinden.

5 jaar geleden was 5 november ook de eerste dag van de Promotiedagen. Ik had toen een afspraak bij de Kamer van Koophandel om me in te schrijven. Het gebouw van de Kamer van Koophandel in Groningen ligt recht tegenover het beursgebouw. Na mijn inschrijving stak ik de straat over en bezocht ik de beurs. Binnen twee uur had ik mijn eerste opdracht binnen!

Sindsdien heb ik nauwelijks een dag zonder tekst- of vertaalopdrachten gezeten en daar ben ik dankbaar voor. Ik was ervan uitgegaan dat ik zeker nog twee jaar in loondienst zou moeten werken voor ik voldoende zou verdienen om ermee te kunnen stoppen. Maar het heeft maar krap één jaar geduurd voor het zover was en ik me fulltime op mijn eigen zaak kon toeleggen en er prima van kon leven.

Op naar de volgende 5 jaar ...

... en de volgende 5 en de volgende ... De vaart zit er ook nu nog goed in en er zijn geen signalen dat dit gaat veranderen. Mooi! Ik ga voorlopig dus nog even door. Ik vind het nog steeds prachtig om me met alle facetten van taal bezig te kunnen en mogen houden en geniet ontzettend van de vrijheid die het ondernemerschap mij biedt. Wat 5 jaar geleden nog de vraag was kan ik nu met zekerheid zeggen: dit is helemaal mijn ding!

 

De blog '5 jaar jong' verscheen voor het eerst op woordentalent.com.

Blogpost gemist? Kijk dan hier voor het blogarchief van 2019 en hier voor het blogarchief van 2018.

 

NB: Een tijdje terug heb ik besloten mijn lezer in mijn blogs, in tegenstelling tot de rest van mijn website, te tutoyeren. Dit schrijft voor mij makkelijker en het leest volgens mij ook prettiger, hoewel de meningen hierover waarschijnlijk verdeeld zullen zijn.

Mocht u het er absoluut niet eens mee zijn, laat het me dan s.v.p. via mijn contactpagina weten.

 

 

 

 

Bel of mail voor

meer informatie

T: 06 21 22 23 14
E: info@woordentalent.com