Talent voor woorden, passie voor talen

Creatief schrijven

Bent u, net als ik, gek op goede boeken en spannende of hilarische verhalen? Droomt u nog steeds weg bij sprookjes? Dan hebben we dat gemeen.

Zelf ga ik nog een stapje verder – gezegend met een bijna onuitputtelijk fantasie vind ik het namelijk nog mooier als ik verhalen kan en mag verzinnen. Een eigen wereld creëren waarin ik mijn personages kan laten denken en doen wat IK wil en bepalen wat in een verhaal gebeurt en hoe het afloopt – prachtig toch? En als andere mensen van deze verhalen genieten ben ik helemaal blij.

Persoonlijke verhalen

Neem contact met mij op en wij kijken samen welk verhaal ik voor u mag ‘ontwerpen’. Voor inspiratie vindt u hier een kort voorbeeld. Hoe zal dit verhaal aflopen?

Kijk ook eens op mijn site Pure and Simple: Writing waar ik mijn creatieve verhalen, boeken en gedichten in 3 talen presenteer. 

Biografieën

Hoe zou het zijn om uw eigen leven als boek terug te zien? U heeft volop geleefd en grootse, wonderbaarlijke of bizarre dingen meegemaakt en uw verhaal kan veel betekenen voor uzelf, uw familie en uw vrienden? Aarzel dan niet langer, trek de stoute schoenen aan en neem contact met mij op. Samen maken we van uw levensverhaal een onvergetelijk en waardevol geschenk.

Bel of mail voor

meer informatie

T: 06 21 22 23 14
E: info@woordentalent.com