Talent voor woorden, passie voor talen

Opdrachtgevers aan het woord

Simon Kloostra van Hielspoorinfo.nl

"De vertaling van mijn Nederlandse website naar het Duits is uitstekend verzorgd door Gaby. Ik merkte dat ze zich tijdens het vertalen goed in het onderwerp verdiepte en niet alleen maar 1 op 1 aan het vertalen was. Zo kwam ik zelfs achter wat inconsequenties in de brontekst die ik ook gelijk kon corrigeren. Ze deed ook goed onderzoek naar de vaktermen die in mijn teksten voorkwamen. Communicatie was heel direct en prettig, dus ik kan Gaby's diensten voor iedereen aanbevelen en zal zelf niet aarzelen haar nogmaals in te huren."

Hielspoorinfo.nl

*****

Nelly Boer van Uw Eigen Secretariaat

"Ik heb inmiddels vanuit diverse functies naar volle tevredenheid gebruik mogen maken van de diensten van Gaby. Zowel als vertaler Nederlands-Duits alsook als tekstschrijver Duits. 
Gaby is correct en punctueel. Een gedegen vertaler die meer doet dan alleen vertalen: ze denkt mee met de opdrachtgever. 
Ze werkt snel en zet zich voor de volle 100% in. 
Ik kan haar diensten van harte aanbevelen!" 

Uw Eigen Secretariaat

*****

Ursula Appolt van Advies- en Organisatieburaeu R&T

“Gaby heb ik leren kennen als een eerlijk en oprecht persoon die meedenkt in de kunst van het schrijven.

Haar nauwkeurigheid van het aanleveren van websiteteksten en vertalingen straalt professionaliteit uit.

In diverse projecten heb ik op een zeer prettige manier met haar samengewerkt.”

 

ursulaappolt.nl

*****

Harry Boven van KwaliteitsPlanten.nl

"Vanwege het succes met onze webwinkel op de Nederlandse markt, wilden we ook de Duitse markt op. Maar hoe kom je aan een professionele vertaling? Na wat speurwerk zijn we bij Gaby van WoordenTalent terecht gekomen. Dat bleek een schot in de roos! De teksten die zij levert zijn niet alleen perfect vertaald, maar zijn ook nog eens geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Bovendien denkt Gaby mee over de te vertalen materie. Ze komt regelmatig met suggesties en tips. Gaby, hartelijk bedankt en als we in de toekomst weer vertaalwerk hebben weten we je zeker te vinden!"

KwaliteitsPlanten.nl                   StaudenOnline.de

*****

Nageldecoratie.nl

"Sinds de start van ons eerste buitenlandse avontuur in Duitsland werken wij naar aller tevredenheid samen met WoordenTalent. Wanneer er meer verwacht wordt dan enkel vertalen, zoals correcties van de huidige teksten en het direct invoeren van teksten in de webshop dan is WoordenTalent de perfecte partner."

Nageldecoratie.nl                     Gelnagellack.eu

*****

Yvonne Veenstra, ETFI/Stenden

“Voor een vlotte en degelijke vertaaldienst kan ik WoordenTalent van harte aanbevelen. De communicatie tussen mij en WoordenTalent verliep zeer plezierig en effectief. Het proeflezen van diverse Engelse teksten kon tegen een scherp tarief worden aangeboden. Daar had de kwaliteit echter niet onder te lijden. De afgesproken deadlines werden behaald en over het resultaat van de teksten ben ik dik tevreden.”

etfi.eu

*****

Alexandra van den Bos van CottonCounts

"WoordenTalent is een geweldig vertaalbureau. De vertalingen die Gaby van Halteren voor onze Duitse en Engelse site heeft gemaakt, zijn niet alleen perfect, maar werden ook snel geleverd. WoordenTalent biedt net die extra’s die je als klant nodig hebt: er wordt meegedacht en er worden suggesties aangedragen, zodat de teksten nog beter lopen. CottonCounts is enorm blij dat wij dit zeer professionele vertaalbureau hebben gevonden; we weten bij elke nieuwe vertaalopdracht in de toekomst Gaby dan ook te vinden!"

cottoncounts.nl

*****

Anita van Veenen van Van Veenen Creative Technical Solutions

"Voor ons bedrijf hadden wij een vertaling nodig van het Nederlands in het Duits. Voor ons zelf een te pittige vertaalklus, maar door Gaby zeer professioneel en bovendien snel gedaan.

Naast het keurig vertalen van de tekst hebben wij tevens een aantal bruikbare opmerkingen/tips gekregen ten aanzien van de inhoud van de tekst.

Alles voor een zeer nette prijs.

Mochten wij in de toekomst nog meer vertaalopdrachten hebben zullen wij dit zeker aan Gaby uitbesteden.

Namens Van Veenen CTS onze hartelijke dank!"

vanveenencts.nl

 

 

 

 

 

Bel of mail voor

meer informatie

T: 06 21 22 23 14
E: info@woordentalent.com